L’alcalde d’Ontinyent i la vicepresidenta primera de la Diputació de València assistiran aquest dimarts a les Festes de Benicolet

El secretari General d’Ens Uneix i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, al costat de la vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natàlia Enguix, assistirà aquest dimarts a les Festes de Benicolet, que se celebren del 3 al 13 d’agost.

En aquest sentit, l’alcalde de Benicolet, Iván Martínez, mostrava la seua satisfacció perquè la vicepresidenta primera i que ara mateix té delegada la presidència per vacances del president Vicent Mompó “puga conéixer un dels actes més emotius i importants per a tots els benicoletans i benicoletanes dintre de les nostres festes patronals”. En concret, Enguix estarà present a la Processó del Santíssim Crist de la Fe i també participarà en el sopar que l’Ajuntament de la localitat ha organitzat a la Casa de la Cultura. Per la seua part, l’alcalde Jorge Rodríguez assistirà al sopar on compartirà impressions i moments amb el veïnat de Benicolet.

En aquesta línia, la vicepresidenta primera Natàlia Enguix valorava la importància que tenen les festes dels municipis perquè “permeten mantindre viva la tradició i són una bona mostra de les arrels i de la història de cada poble, les quals cal conservar”. Així, Enguix incidia que des de la Diputació de València “continuarem donant suport a les tradicions dels nostres pobles perquè són també un atractiu perquè la ciutadania d’altres províncies ens visite i tinga així un impacte econòmic en els pobles”.