L’Escola del Triatló Ontinyent la millor de la C. Valenciana

L’Escola del Club Triatló Ontinyent ha sigut reconeguda com la millor escola de la Comunitat Valenciana atenent als indicadors utilitzats per a definir el rànquing de la Federació autonòmica. D’entre aquests indicadors trobem aspectes com el nombre de llicències d’escolars, la igualtat de gènere, el nombre d’entrenadors i les llicències d’aquests, el projecte esportiu de l’entitat, les accions de promoció o l’organització i participació en proves dels Jocs Esportius.

Si l’any passat, en el rànquing del 2022, l’escola ontinyentina va aconseguir la primera posició amb més puntuació que l’any previ (2021), amb un total de 91 punts, enguany ho ha fet creixent encara més. Així, la valoració que ha fet la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha sigut de 107 punts, sent l’únic club que ha passat el centenar de punts.

Joan Blasco, director tècnic del club i director de l’escola, destaca “la importància d’aquest reconeixement, perquè d’alguna manera açò ens confirma que estem fent les coses bé. Ja no es tracta únicament de ser la primera escola, sinó que també veiem que any rere any anem millorant la puntuació i això vol dir que el projecte de l’escola cada vegada és més consistent. Hem de donar les gràcies als xicotets triatletes i als seus pares i mares, que són qui confien en nosaltres i són qui fan possible l’escola”.