Aielo i Ontinyent pendents de l’Espanya d’Ivana Andrés i Aitana Bonmatí

La selecció espanyola de futbol femení està a punt d’arredonir la gran gesta de la seua història. Després d’arribar per primera volta a la final del Mundial, ara està a només un partit de la primera estrela a la samarreta que l’acreditaria com a campiona del món. I tot això de la mà de dos jugadores que tenen un gran vincle amb la Vall d’Albaida: l’aielonera Ivana Andrés i Aitana Bonmatí, amb arrels a Ontinyent d’on és son pare, Vicent Conca.

Ivana Andrés, defensa, 29 anys, jugadora del Real Madrid, és la capitana de la selecció i ja sap el que és ser campiona amb les categories inferiors de la selecció perquè va guanyar el campionat d’Europa sub-17 en 2010 i 2011. L’ex jugadora del València va debutar amb la selecció absoluta en 2015.

Aitana Bonmatí Conca, nascuda a Sant Pere de Ribes en 1998 és el pulmó, el cor i el cervell tant del Barça com de la selecció que entrena Jorge Vilda. Amb el seu equip, Aitana és la vigent campiona de lliga i de Champions.

El diumenge, a les 12, poden coronar-se al Mundial que està jugant-se a Austràlia i Nova Zelanda. L’afició d’Ontinyent i Aielo estaran molt pendents de les seues jugadores i de la resta de l’equip d’Espanya que s’enfronta en la gran final a l’actual campiona d’Europa, Anglaterra.