Lemons canvia la ubicació del concert del 27 d’agost a l’Echegaray

El grup de música Lemons actuarà el dia 27 d’agost al teatre Echegaray. El concert promocional del seu nou single Carita de caramelo estava previst en el recinte de Tortosa i Delgado, però el grup ha decidit canviar la seua ubicació. No obstant això, tant les ganes de tocar com l’hora de l’actuació, les 22:30 hores, es mantenen.

El grup Esquina Finlandia serà el pròleg de Lemons, ja que actuaran com a teloners a les 21:30 hores, encara que les portes s’obriran a les 20:45. Un element que contribuirà a construir una atmosfera musical amb prop d’una hora de cançons. El concert compta amb entrades anticipades, el preu de les quals és de 7 euros, que es podran obtenir a través del seu compte d’Instagram. No obstant això, també es podran aconseguir en la taquilla per un import de 9 euros.

Encara que el seu objectiu és presentar el nou projecte, també viatjaran per l’univers musical fins a arribar a tocar temes anteriors. Així, el concert serà un còctel d’emocions, com la nostàlgia de recordar les seues cançons del passat o les ganes d’escoltar els nous temes. Un concert que també serà una caixa de sorpreses, d’on eixiran pistes sobre el seu nou disc.