Lemons: un còctel perfecte amb els ingredients de la música i la diversió

Escoltar el grup ontinyentí Lemons sempre deixa un bon sabor de boca. En el concert promocional del seu nou single Carita de caramelo, el divendres 27 d’agost, no serà diferent. Aquest tindrà lloc en el recinte de Tortosa i Delgado a les 22.30 hores. El grup de música Esquina Finlàndia serà el pròleg de Lemons, ja que actuaran com a teloners a les 21.30 hores, encara que l’obertura de portes serà a les 20.45. Un element que contribuirà a construir una atmosfera musical amb prop d’una hora de cançons. El concert compta amb entrades anticipades, el preu de les quals és de 7 euros, les quals es podran obtindre a través del seu compte d’Instagram. No obstant això, també es podran aconseguir en taquilla per un import de 9 euros.

L’espai comptarà amb un aforament de 700 persones, les quals estaran situades en cadires separades segons les mesures de distància social establides per la Covid-19. Encara que el seu objectiu és presentar el seu nou projecte, també tiraran la vista arrere i viatjaran per l’univers musical fins a antics temes. Així, el concert serà un còctel compost per emocions, com la nostàlgia de recordar les seues cançons del disc anterior o les ganes d’escoltar els nous temes. El concert també serà una caixa de sorpreses de la qual eixiran pistes sobre el seu nou disc.

Dins del recinte, el públic comptarà amb un servei de barra, en el qual podran consumir tant menjar com beguda. Però cap sabor serà tan dolç com el de Lemons.