L’equip cadet Kapitalia Ontinyent C.B. jugarà el play-off

Aquest diumenge guanyaven 84-44 a l’Elx B. És la seua primera temporada a Preferent, categoria a la qual han ascendit després de guanyar en la primera fase disputada abans del Nadal on van quedar líders per davant d’equips tant potents com el Genovés o el Gandia.

Ara, a falta de dos jornades per acabar la segona fase, l’equip entrenat per Xavi Cerrada i Javier Reig ‘Pitxi’, acaba d’aconseguir la classificació matemàtica per al play-off. Estan certificant una temporada espectacular. Són segons en la classificació actual, només superats pel primer equip d’Elx que venia de jugar en la màxima categoria, l’autonòmica i al qual van aconseguir derrotar al Pavelló Europa.

Es queden encara dos partits per davant, aquest pròxim diumenge contra el Lucentum d’Alacant i la pròxima setmana a Dénia on tancaran la fase. El que vinga després serà una incògnita perquè hauran de creuar-se contra equips d’altres grups però, en tot cas, l’equip Kapitalia Ontinyent C.B., en la seua categoria cadet, ha assolit una fita en la història recent del club.