L’equip de RTVE ha començat les gravacions del programa ‘Seguridad Vital’ aquest matí a Ontinyent

L’equip d’RTVE s’ha desplaçat aquest matí a Ontinyent per a iniciar les gravacions d’un nou capítol del programa ‘Seguridad Vital, espai de servei públic que presenta Carlos García Hirschfeld. El programa que s’emet els diumenges al matí en La 1, ja compta amb 13 temporades. A través de diferents espais com a entrevistes, reportatges, laboratoris o testimoniatges, ‘Seguridad Vital’ difon en un to rigorós i entretingut, els principals valors de la seguretat viària i la mobilitat sostenible.

Concretament, aquest matí s’ha pogut veure als carrers de la nostra ciutat l’equip de la secció ‘La móvil’, que recull diverses iniciatives d’interès relacionades amb la temàtica del programa. Entre l’equip humà es trobava Miriam Olivas, redactora de l’espai televisiu.

Aquesta vegada el programa dedicarà un reportatge a l’aposta d’Ontinyent pel transport públic gratuït, i els seus resultats. Cal recordar que des de la posada en marxa de la gratuïtat del servei del bus urbà l’1 de gener de 2020, el seu ús va augmentar de 24.000 a més de 100.000 persones usuàries a l’any.