L’equip masculí torna a ser de Primera Divisió

Bons resultats per al Club Triatló Ontinyent. En un any complicat per a l’esport, per la paralització d’entrenaments i suspensions de competicions provocada per la pandèmia, són d’agrair, encara més, les bones notícies. I és que l’equip masculí del Club Triatló Ontinyent tornarà a ser un conjunt de Primera Divisió en la pròxima temporada de 2021.

L’equip que competia en Segona Divisió aquest any, després de descendir la passada temporada, ha vist recompensat el seu esforç per tornar a la categoria que es mereixen. Aquest ascens s’aconseguia el dissabte, dia 31 d’octubre, al XX Triatló Ciutat de Cullera, una prova amb la qual finalitzava la Lliga de Clubs Caixa Popular. Fins allí viatjava el Club Triatló Ontinyent per participar tant en la categoria masculina com la femenina.
Aquesta última prova del circuit va estar conformada per 750 metres de natació, 20 kilòmetres de
ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu.


L’equip masculí va estar format pels triatletes Paco Martí, Andreu Bataller, Teyo Cantos i Quique Campos. Així, en la seua categoria, el conjunt va aconseguir passar la meta en segona posició, la qual cosa els permet finalitzar aquesta temporada al graó més alt de la taula. Aquesta primera posició suposa la tornada a la Primera Divisió per a la pròxima temporada. A més, tot i que l’equip al complet va fer “una magnífica participació”, cal destacar l’actuació en l’àmbit individual de Paco Martí, que va aconseguir la primera posició en la categoria Cadet.

En la categoria femenina, el Club Triatló Ontinyent va estar representat per les atletes Yolanda Valdés, Pilar Coll, Ana María Candrea i Eva Gandia. Les quatre esportistes van finalitzar aquesta última prova del circuit en desena posició. Malgrat no estar als primers llocs de la taula el resultat val a l’equip del club ontinyentí per mantenir la plaça en la Primera Divisió de cara a la temporada vinent. Un bon cap de setmana per a l’entitat esportiva, que celebra que els seus dos equips, masculí i femení, participaran en la Primera Divisió de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2021.


Des de les seues xarxes socials, el Club Triatló Ontinyent, celebrava els bons resultats i destacava el gran esforç que han fet les i els esportistes en aquesta última cita a la competició, “gaudint de la prova i superant objectius”, declaraven. Una gran notícia per a l’esport d’Ontinyent, que torna a demostrar ser tot un referent no només a la comarca de la Vall d’Albaida, sinó a la resta del territori.