Les 24 hores esportives d’Ontinyent inclouran una partida professional de raspall nocturna

Les 24 hores esportives d’Ontinyent, que tindran lloc en les jornades d’aquest divendres i dissabte al poliesportiu municipal, inclouran una partida professional de raspall nocturna, poc abans de la mitjanit. En concret, serà l’enfrontament entre Moltó, Tonet IV i Raúl de Costera-Canal contra Vicent, Brisca i José de la Safor, des de les 23:00 hores al trinquet municipal. A més a més, el club de pilota local organitza partides divendres de vesprada i dissabte de matí, tant masculines com femenines, de diferents trams d’edat.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava aquesta partida com “un dels plats forts dins del conjunt d’alicients amb què comptem en aquesta autèntica festa de l’esport que viurem des de les 19:00 hores de divendres i fins a les 22:00 hores de dissabte amb la participació d’esportistes d’Ontinyent i les comarques veïnes. Una festa de l’esport que a la que animem a assistir per participar o gaudir com espectadors i espectadores, perquè es desenvolupa en un ambient totalment únic”, assenyalava.

S’espera la participació de prop de 2500 esportistes de 16 modalitats que inclouen futbol sala, futbol 7, vòlei, bàsquet, tenis, pàdel, frontenis, pilota, natació, balls de saló, gimnàstica rítmica i aeròbic, a més d’exhibicions de tir amb arc, arts marcials i proves d’atletisme de participació oberta. A més a més, es farà una exhibició i taller de dansa urbana (amb dance hall i twerk-fit), i un crono de BMX que serà l’única prova de realitzar fora del poliesportiu, al pumptrack de Benarrai.

La piscina descoberta tindrà accés lliure fins a les 03:00 de la matinada de divendres a dissabte, i de les 10:30 de dissabte fins a la fi de les competicions. Tot i que es compta amb zones d’estacionament, es recomana acudir a peu al poliesportiu, pocs minuts del barri del Llombo.