Les 24 hores esportives d’Ontinyent reuniran prop de 2500 esportistes de 16 modalitats

2500 esportistes, milers d’espectadors, 16 modalitats i 24 hores d’activitat ininterrompuda. El poliesportiu municipal d’Ontinyent tornarà a acollir els propers 14 i 15 de juliol les 24 hores esportives, organitzades per l’Ajuntament de la ciutat. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava que aquesta “és una festa multiesportiva de referència a les comarques centrals, on no sols participen clubs i esportistes sinó que ho fan també amics i persones dels seus entorns de dins i de fora de la ciutat, en un ambient únic. Una autèntica festa de l’esport a la qual animem a totes i tots a assistir i participar”, manifestava.

Així, des de les 19:00 hores de divendres i fins a les 22:00 hores de dissabte se succeiran competicions i proves de tot un seguit de modalitats. Algunes d’elles de forma ininterrompuda, com és el cas del futbol sala, futbol 7, vòlei, bàsquet, tenis, pàdel i frontenis. Igualment, al llarg de la jornada hi haurà també activitats de pilota, natació, balls de saló, gimnàstica rítmica i aeròbic, a més d’exhibicions de tir amb arc, arts marcials i proves d’atletisme de participació oberta. A més a més, es farà una exhibició i taller de dansa urbana (amb dance hall i twerk-fit), i una crono de BMX que serà l’única prova a realitzar fora del poliesportiu, al pumptrack de Benarrai.

Les 24 hores esportives també inclouran una partida professional de raspall del torneig Mancomunitats. En concret, serà el divendres 14 de juliol a partir de les 23:00 h entre Moltó, Tonet IV i Raúl de Costera_canal contra Vicent, Brisca i José de la Safor.

Gandia tenia paraules d’agraïment per a la participació i implicació dels clubs locals i a la gent que participarà del dispositiu previst, que a més del personal municipal inclou també un servei de metge i ambulància medicalitzada i al voluntariat de protecció civil. El regidor recordava que la piscina descoberta tindrà accés lliure fins a les 03:00 de la matinada de divendres a dissabte, i des de les 10:30 de dissabte fins a la fi de les competicions. També recordava que tot i que es comptarà amb diferents zones d’estacionament, és recomanable acudir a peu al poliesportiu, situat a pocs minuts del barri del Llombo.