Les dues furgonetes que van viatjar a la frontera d’Ucraïna ja estan de tornada amb 13 refugiats

Deixant part del material humanitari recollit en un hotel de refugiats de la ciutat de Katowice (Polònia).

El grup de conductors que aquest divendres va partir des de Madrid per a portar de tornada 13 ucraïnesos ja estan de camí a Espanya. La idea que va sorgir després que l’ontinyentina Maria Gomis i la seua parella Nacho Íñigo decidiren buscar fons per a organitzar el viatge, està eixint com ells esperaven. El diumenge van arribar les dues furgonetes amb els quatre conductors, Nacho ÍñigoÁngel RojasAlberto Barbolani i Juan Gama, i la traductora, Tetiana Novarchuc, a Katowice (Polònia), per a descarregar tot el material humanitari en un hotel de Càritas on s’allotgen refugiats ucraïnesos. El dilluns recollien als 13 ciutadans a la ciutat Przemyśl i partien rumb a Espanya.

S’espera que arriben aquest dimecres a Madrid, on una vegada reunits tots allí, els 13 refugiats partisquen a diferents ciutats de l’estat per a viure amb familiars o afins. Per a la realització del viatge han col·laborat més d’un centenar de persones a través de donacions econòmiques, arribant a un fons de quasi 12.000 euros.

Les dues furgonetes que van viatjar a la frontera d'Ucraïna ja estan de tornada amb 13 refugiats El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent
Els quatre conductors, Nacho Íñigo, Ángel Rojas, Alberto Barbolani, Juan Gama, la traductora, Tatiana Novarchuc i alguns membres de Càritas que es trobaven a l’hotel de Polònia.