Les falles apleguen al seu moment culminant: la Cremà

El dia de Sant Josep ha aplegat i amb ell, la recta final de les falles de la parròquia de la ciutat que porta el seu nom.

Els Juniors de Sant Josep comencen el dia 19 de març a les 7.30 hores, amb la Despertà i a continuació, a les 8.30 h, esmorzar en l’Hotel Kazar.

A les 10 h, Missa de Campanya i a les 11 h, de nou, la Kermesse. A les 12.30 h, se celebra la Missa Major a l’església de Sant Josep i a les 13.30 h, la Cercavila pels carrers del barri. Quan arriben les 14 h, la protagonista serà la Mascletà.

Els actes es reprenen aquesta vesprada, a les 18.30 h, amb la Processó de Sant Josep, el patró. A les 19.30 h, serà el torn de l’espectacle dels Juniors i a les 10.15 h, el moment que s’anunciarà el Ninot Indultat de la falla d’enguany. A les 20.45 començarà un dels actes més emotius de les falles, la Nit del Foc, on les flames envoltaran la falla i les vivències viscudes durant aquest mes. Un record que sempre estarà en la memòria dels fallerets i falleretes dels Juniors de Sant Josep.