Les famílies amb nous membres de Bocairent rebran 250 euros per a consumir en el comerç local

L’Agrupació de Comerços i Serveis, ACiS Bocairent, i la Regidoria de Dinamització Comercial han posat en marxa la segona edició del Xec de Benvinguda. Aquesta iniciativa va començar l’any passat i té per objectiu donar suport a les famílies amb naixements, adopcions o acolliments, al mateix temps que es pretén fomentar el comerç local, ja que l’assignació econòmica s’ha de consumir en establiments ACiS.

Per a la convocatòria d’enguany, la quantia assignada és de 250 euros per xiquet o xiqueta; és a dir, 50 euros més que l’edició passada. En aquest sentit, la regidora Begoña Perigüell afirma que “la intenció de l’Ajuntament és consolidar progressivament el Xec i, per això, hem volgut augmentar l’aportació econòmica per a l’any 2022”. Igualment, la responsable municipal de Dinamització Comercial incideix en la importància dels dos àmbits que atén la iniciativa: la consolidació demogràfica, per un costat, i la promoció econòmica, per un altre.

Per a Vicente Vañó, president de l’Agrupació de Comerços i Serveis de Bocairent, la segona edició del Xec de Benvinguda suposa “una satisfacció, ja que donar continuïtat a qualsevol iniciativa de promoció econòmica local és una bona notícia”. En aquest sentit, Vañó afig que “l’augment de població està relacionat directament amb un comerç viu i competitiu, cosa que, al seu torn, es tradueix en servei i benestar per a poble”.