Trauen a licitació el projecte del Mercat per 408.000 €

El projecte de remodelació del Mercat Municipal d’Ontinyent ha eixit a licitació per 408.000 euros. Entre les novetats que resultaran d’aquests treballs, es troba la ubicació d’una cafeteria-restaurant, en la cantonada que cau a la Plaça Coronació, i la instal·lació d’unes escales mecàniques tan sols en el sentit de pujada, com apunten des de l’Ajuntament d’Ontinyent.

L’estudi de l’arquitecte ontinyentí Ramón Esteve ha sigut l’encarregat d’adaptar aquest projecte, que es troba inclòs dins dels fons europeus, per tant, la seua filosofia persegueix fer d’aquest espai un element dinamitzador que promoga la inclusió social en la ciutat.

En aquest sentit, que l’espai comercial compte amb una cafeteria- restaurant servirà de motor d’aquest espai públic i va d’acord amb la línia d’altres mercats en grans ciutats que  contemplen el concepte de gastronomia, al costat dels llocs de venda, com a element tractor de les visites.

Un dels altres elements claus és donar protagonisme al vianant al voltant d’aquesta instal·lació municipal, per tant, es reordenarà l’espai d’aparcament, creant una plaça amb arbres i mobiliari urbà. A més del projecte, la licitació inclou unes millores en l’entorn del mercat, com la pavimentació de la vorera en el carrer prolongació Puríssima, la neteja del mur de mamposteria, una barana de vidre en la zona de l’escala, entre altres.