Les guerreres del Martínez Valls guanyen el Campionat 1a Zonal

L’equip Infantil Femení del Club de Bàsquet Martínez Valls van aconseguir la primera plaça del Campionat 1a Zonal, celebrat el dissabte a Benidorm. Conegudes dins del club com les guerreres, les jugadores de l’Infantil Femení es van imposar al LB Sedaví per 53 punts contra 48.

Manana, Nerea, María Fenollosa, Júlia Sarrió, Laura Pérez, Abril RevertKalerijaNataliaMaría PalacioMila, Marta i Júlia Biosca han anat superant eliminatòries, octaus, quarts, seminifinals fins a aplegar a la gran final del dissabte de vesprada on van aconseguir una merescuda victòria després d’una temporada “en la qual ens han fet gaudir moltíssim”, manifesten des del Club de Bàsquet Martínez Valls.

A més de declarar-se Campiones de 1a Zonal, la guerrera Júlia Sarrió es va emportar el premi com a Millor MVP de la final.

L’Infantil Femení va estar acompanyat pels seus entrenadors, Fran Albero i Xavi Sarrió, a més de pels seus familiars i amics, els quals van viatjar fins a Benidorm en un autobús noliejat gràcies a un patrocinador.