Les visites guiades en llengua de signes tornen a la Vall d’Albaida

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus (18 de maig)el l Departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida coordina una programació completa amb tota una sèrie de propostes per oferir al públic de la comarca i d’altres indrets. Una de les apostes fermes del departament de Turisme són les visites guiades amb intèrpret en llengua de signes gràcies a la participació de FESORD, que tan bona acollida van tenir la passada edició.

Del 21 de maig fins al 12 de juny aquestes visites guiades s’oferiran a Albaida, Atzeneta, Bocairent, Castelló de Rugat, Llutxent, l’Olleria i Otos, com detallem a continuació:

  • Bocairent: Dissabte 21 de maig – 11.00 h

Visita guiada amb intèrpret de llengua de signes pel barri Medieval de Bocairent.

●         Castelló de Rugat: Diumenge 22 de maig – 11.00 h

Visita guiada amb intèrpret de llengua de signes per Castelló de Rugat i la seua “Tradició gerrera”.

●         Albaida:  Dissabte 28 de maig – 11.00 h

Visita guiada amb intèrpret de llengua de signes al Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA).

●         Otos: Diumenge 29 de maig – 11.00 h

Visita guiada amb intèrpret de llengua de signes per la Ruta dels rellotges de sol i visita a la Col·lecció Permanent d’Antonio Miró a Otos.

●         Atzeneta d’Albaida: Dissabte 4 de juny – 11.00 h

Visita guiada amb intèrpret de llengua de signes al Museu de les Artesanies d’Atzeneta d’Albaida.

●         Llutxent: Diumenge 5 de juny – 11.00 h

Visita guiada amb intèrpret de llengua de signes a l’Ermita de la Mare de Déu de la Consolació, el Forn de Calç i el Monestir del Corpus Christi de Llutxent.

●             L’Olleria: Diumenge 12 de juny – 11.00 h

Visita guiada amb intèrpret de llengua de signes al Museu Casa Santonja, amb espectacle de música en directe.

A més, la programació en commemoració del Dia Internacional del Museu conviurà aquests mesos amb les Rutes Entre Comarques que es van iniciar en març i que continuen fins finals de juny, així com amb el programa esportiu i turístic Naturbalance 2022. La programació completa està disponible en la pàgina web del Departament de Turisme de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida (www.valldalbaida.com). La participació en les visites amb intèrpret de llengua de signes és gratuïta, però requereix inscripció prèvia.