L’Eset buscarà aquest diumenge la primera victòria en el nou pavelló

L’Eset-Ontinet masculí estrenarà aquesta vesprada la seua nova casa, el pavelló d’esports ‘Fernando Rubio Gimeno’, que l’empresari Juan Roig va construir al col·legi La Concepción d’Ontinyent. A més ho farà amb el primer partit de la segona volta, i també de l’any, perquè l’encontre previst per al passat diumenge, amb el CB Jorge Juan, va quedar ajornat en registrar, aquest últim, positius de Covid-19 entre la plantilla. La nova data per aquest duel entre el primer i el segon classificat serà el pròxim dimecres, dia 19 de gener.

L’encontre tindrà lloc a les 18:00 hores

Pel que fa a aquesta jornada, el partit tindrà lloc a les 18:00 hores contra el CD Onil. Cal recordar que en el primer partit de lliga, l’Eset-Ontinet es va imposar als d’Onil amb un contundent 61-101. Malgrat això, els ontinyentins no s’haurien de confiar per diferents motius. De primeres, encara sent locals, els jugadors han d’adaptar-se a una nova pista, cosa que de moment sembla que ho estan fent.

“Tots hem rebut el canvi amb un somriure. És un avantatge tindre aquestes  instal·lacions per a nosaltres, el que ens facilita molt els entrenaments” explica Saúl Blanco. A més a més, el CD Onil ha fet diferents canvis des d’eixa primera jornada fins ara, així l’entrenador comentava que “no és el mateix equip i no serà un partit senzill”.

Eset-Ontinet femení

Les jugadores de l’equip sènior femení del Martínez Valls Bàsquet començaran aquest diumenge la segona fase de la competició. Després d’una complicada mala ratxa, l’Eset-Ontinet aconseguia la seua primera victòria de la temporada en l’últim partit de 2021. Aquesta vesprada, les jugadores dirigides per Javier Barberà, viatjaran fins a Tavernes de la Valldigna amb l’objectiu de mantenir les bones sensacions de l’últim encontre disputat. Serà a les 17.00 hores en el pavelló de la localitat amfitriona.