Els pensionistes de la Vall d’Albaida estrenen el sainet ‘Compassió’

El Teatre Echegaray acull hui, a les 19.30 hores, l’estrena del sainet ‘Compassió‘. Es tracta d’un sainet contemporani en tres actes escrit per l’ontinyentí Jordi Vicente Alonso, més conegut com a Quatresants. El donatiu d’entrada és de 5 euros i la fila zero, 1 euro. Aquestes es podran adquirir una hora abans de la representació. Els diners recaptats es destinarà a la Coordinadora de Pensionistes Vall d’Albaida, per la qual cosa és una representació a benefici d’aquest col·lectiu.

L’obra tracta sobre les noves situacions socials i familiars amb una trama en la qual dues venerables ancianes, per compassió, ajuden a persones soles i desnonades. Per fer aquesta tasca caritativa, aprofiten un do heretat dels seus avantpassats, dones expertes en la ciència popular remeiera, i de pas ajuden a la Seguretat Social en l’assumpte del dèficit de la caixa de pensions, expliquen des del grup de teatre.

L’obra pertany al nou concepte de ‘Sainet Valencià Contemporani‘, on autors actuals valencians estan intentant renovar aquesta representació teatral tan característica als nostres pobles i ciutats des de fa més de cent anys. No obstant això, la funció no perd l’essència d’aquest gènere teatral i farà riure al seu públic amb temes d’actualitat.