L’Eset Ontinet encara la recta final de la competició rebent a La Salud Archena

Només resten quatre encontres per a donar per finalitzada la Lliga EBA. L’Eset Ontinet enceta una recta final amb la permanència en la categoria assegurada i en la qual haurà d’enfrontar-se als dos conjunts que lluiten per aconseguir el pas a la Fase d’Ascens a LEB Plata: l’UPB Gandia i La Salud Archena. Just aquest diumenge serà el torn dels murcians, en un encontre que tindrà lloc, a les 19.00 hores, en el pavelló Fernando Rubio del col·legi La Concepción d’Ontinyent.

Per a la jornada de la pròxima setmana, la del diumenge 24 de març, el primer equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet tornarà a jugar a casa. En aquesta ocasió rebrà al CB Jorge Juan, qui només ha aconseguit dues victòries durant l’actual temporada, sent una d’aquestes justament davant del conjunt ontinyentí.

El 7 d’abril, després d’una jornada de descans per Setmana Santa, arribarà l’últim encontre com a visitant i serà molt prop de casa. L’Eset Ontinet es traslladarà a la capital de la Costera per a disputar el derbi amb el NB Xàtiva. Un duel que està previst que tinga lloc a les 18-00 hores en el pavelló Francisco Ballester de Xàtiva.

Finalment, el 13 d’abril, a les 19.00 hores, tindrà lloc l’última jornada. Aquesta serà unificada, raó per la qual l’Eset Ontinet jugarà dissabte i no diumenge, tal com acostuma en els seus encontres al pavelló Fernando Rubio. Serà un últim encontre complicat, ja que els ontinyentins s’acomiadaran de la temporada rebent al, ara com ara, líder: l’UPB Gandia.

Des de l’Ontinyent Club de Bàsquet animen a tota la ciutadania a apropar-se al pavelló Fernando Rubio en alguns dels tres encontres que es disputaran al municipi i gaudir d’una vesprada de bàsquet d’allò més emocionant.