L’Eset Ontinet inicia la pretemporada el 30 d’agost

El compte enrere per a la finalització de les vacances de l’Eset Ontinet masculí està en marxa. El primer equip de l’Ontinyent CB començarà la pretemporada en tan sols tres setmanes, concretament, el primer entrenament serà el pròxim 30 d’agost.

Per a preparar la temporada 2023/2024, que començarà l’1 d’octubre en el pavelló Fernando Rubio d’Ontinyent, l’entrenador, Saúl Blanco, ha configurat un calendari d’entrenaments i encontres amistosos que serviran per a posar en forma als jugadors de l’Eset.

El primer d’aquests encontres amistosos serà el 2 de setembre, quan els d’Ontinyent viatjaran a casa del CB Tabernes Blanques, un equip que milita en EBA, però en un grup diferent del de l’Eset Ontinet.

El cap de setmana del 9 i 10 de setembre, l’equip competirà en el II Torneig Villa de Quart, organitzat pel CBC Manises-Quart. Cal recordar que l’Eset Ontinet va ser l’equip vencèdor en l’edició del passat any.

El dia 16 la preparació continuarà amb un nou partit amistós. En aquesta ocasió, els de Saúl Blanco visitaran al CB Puerto Sagunto, que milita en el grup E-A de la lliga EBA, el que correspon al nord de València i Castelló.

El 20 de setembre, els de l’Ontinyent CB s’enfrontaran a un gran repte, ja que viatjaran fins a Almansa per a disputar un encontre amb l’equip de la ciutat. Cal recordar que l’Almansa CB competia, fins ara, en LEB Oro, i que aquesta temporada ho farà en LEB Plata després de renunciar a la plaça que li corresponia en la categoria.

Finalment, la pretemporada es tancarà a casa, en el pavelló Fernando Rubio del col·legi La Concepción d’Ontinyent. Serà el 23 de setembre, quan el CB Tabernes Blanques tornarà la visita a l’Eset Ontinet.

La planificació de la pretemporada es completarà amb altres activitats, partits amistosos i entrenaments especials amb equips de diferents categories, els quals s’aniran confirmant en els pròxims dies.