L’Eset-Ontinet juga a casa contra el C.A. Montemar

Després de l’últim encontre contra el Bàsquet Altea que va acabar amb la tercera derrota de la temporada (91-88) i amb més d’un jugador lesionat, aquest diumenge els de Saül Blanco s’enfrontaran al C.A. Montemar al pavelló ‘Fernando Rubio’. El partit tindrà lloc a les 18.00 hores. D’inici aquest hauria de ser un rival còmode per al primer equip del Martínez Valls Bàsquet, però l’experiència, i el fet que l’equip no està al 100%, fa que no s’haja de subestimar al conjunt alacantí.

L’encontre va deixar diversos jugadors lesionats

El gran físic i experiència de l’equip d’Altea es va fer de notar, amb un joc que en  diverses ocasions va ser molt agressiu. En el partit de la primera volta, a Ontinyent, els del Martínez Valls ja van finalitzar amb diverses lesions, i en aquesta ocasió no va ser diferent. Gonzalo Amador es lesionava i serà baixa durant almenys un parell de setmanes; Josep Soriano es danyava el muscle i Iborra, Galbis i Jesús també han patit molèsties físiques arran de l’encontre.

“Se’ns va escapar la victòria davant d’un rival molt dur i que va plantejar molt bé l’encontre. A més nosaltres vam tindre problemes de concentració, i encara que va haver actuacions individuals molt destacables, no vam fer el nostre millor partit com a equip”, valorava el tècnic asturià.