Tornen els tradicionals tornejos de bac i dominó entre comparses

El casino de la Societat de Festers torna a obrir hui dissabte les seues portes per acollir els tradicionals tornejos de bac i dominó entre les comparses. Serà aquest matí, des de les 10:30 hores quan es disputaran les partides dels jocs de taula més tradicionals vinculats al Mig Any Fester. La competició s’allargarà durant tot el matí fins les rondes finals on es decidiran els guanyadors de l’edició d’enguany.

D’altra banda, la vesprada serà el marc per a reconèixer els treballs dels escolars que han participat en les modalitats literària, de dibuix i de pintura. Serà a partir de les 19 hores al saló d’actes de la Societat de Festers, amb presència dels càrrecs de la festa de 2022 i de la junta.

A més, també s’entregaran els diferents trofeus dels jocs de taula del matí, bac i dominó, així com el del trofeu infantil i juvenil d’escacs. D’altra banda es lliuraran els trofeus per a les comparses que es van imposar el cap de setmana passat en els tornejos esportius de voleibol, pàdel i tennis taula. Després s’inaugurarà l’exposició dels treballs escolars de dibuixos i pintura al Museu Fester.