L’Eset Ontinet rebrà al SCD Carolinas després de véncer a Calp

La lliga EBA tornarà al pavelló Fernando Rubio del Col·legi La Concepción d’Ontinyent aquest diumenge, 12 de març. L’Eset Ontinet masculí rebrà al SCD Carolinas. Un encontre que serà crucial per als ontinyentins, per tal d’aconseguir el més prompte possible la permanència matemàtica; i és que l’equip alacantí és un rival directe per als de Saúl Blanco.

L’Eset Ontinet arriba a aquest duel després de guanyar per 84-90 al CB Ifach Calpe. D’aquesta manera, ara per ara, l’equip del Martínez Valls Bàsquet és 8é, amb huit victòries i onze derrotes. Pel que fa al rival, el SCD Carolinas, ha jugat un encontre més que els ontinyentins, però és 10é amb sis victòries i catorze derrotes. Cal destacar també que en partit disputat en la primera volta entre aquests dos equips, el Carolinas va guanyar per 58-51.

Per tot això, l’Eset Ontinet haurà d’eixir amb molta determinació a la pista per assolir una victòria que els puga tornar a permetre deixar de mirar cap a la part baixa de la classificació i fer-ho cap avant. A més d’oferir a l’afició ontinyentina, la primera victòria a casa, des del passat 18 de desembre.

L’encontre serà el diumenge, 12 de febrer, a les 19.00 hores.