L’Eset Ontinet rep a l’A.D. Infante després d’una gran actuació a Molina

Foto: Fotopik

El primer equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet tornarà a jugar a casa aquest cap de setmana. L’Eset Ontinet s’enfrontarà a l’A.D. Infante en la qual serà la 17a jornada de la lliga EBA. L’encontre serà el diumenge, 4 de febrer, a les 19.00 hores, en el pavelló Fernando Rubio del Col·legi La Concepción d’Ontinyent.

El conjunt de Saúl Blanco buscarà aprofitar l’espenta que sempre dona jugar davant de la seua afició i que tan bons resultats han donat en ocasions anteriors. L’Eset Ontinet arriba a aquesta jornada després de fer una gran actuació a casa del Molina Basket. Els ontinyentins van perdre per 78-71, en un duel en el qual van tindre molt prop la victòria. Un partit molt igualat i on l’Eset Ontinet va eixir amb molta intensitat a la pista, fent un partit molt seriós, constant i amb una gran actitud.

L’equip vol rebre amb aquesta determinació a l’A.D. Infante. L’equip de Múrcia està fent una gran temporada, situant-se en el 5é lloc de la taula amb tres victòries més que l’Eset Ontinet, que es manté 8é. Cal recordar que en el partit de la primera volta, a casa de l’A.D. Infante, la victòria se li va escapar a l’Eset per molt poc, finalitzant amb un resultat de 75-71.

ABONAMENTS MITJA TEMPORADA

L’Ontinyent Club de Bàsquet ha llançat un abonament de mitja temporada per als sis encontres que encara queden per disputar-se al pavelló Fernando Rubio. Aquest tindrà un cost de 15 euros i permetrà l’accés als partits disputats a casa.

Els interessats podran gestionar el seu abonament en l’encontre d’aquest diumenge.