L’Eset Ontinet suma nova victòria i es prepara per a rebre al Molina Basket

L’Eset Ontinet masculí no podria haver començat la lliga de millor manera. En la segona jornada de la lliga EBA, disputada el recent diumenge, l’equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet viatjava fins a la Regió de Múrcia per enfrontar-se al CB Estudiantes Cartagena, un duel del qual els ontinyentins resultaven victoriosos, amb un resultat de 57-69.

Malgrat un primer quart amb un marcador amb molt poca puntuació (7-11), l’encontre va estar determinat per una superioritat per part de l’Eset Ontinet, sobretot en el segon (25-38) i tercer període (37-53). Va ser en l’últim quart quan el rival es va fer fort, amb un ritme més dur i un joc més agressiu, el que va provocar el nerviosisme del conjunt de Saúl Blanco. Els de Cartagena van aprofitar per a retallar distàncies, però el partit estava sentenciat (57-69).

Aquesta segona victòria deixa a l’Eset Ontinet masculí en una tercera posició en una taula classificatòria que encara té molt poc recorregut, però que dóna forces al conjunt ontinyentí. El pròxim diumenge, dia 15, el primer equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet tornarà al pavelló Fernando Rubio, que rebrà en aquesta tercera jornada al Molina Basket. Serà a les 19.00 hores.

NOU NOM PER A L’ESET ONTINET FEMENÍ

L’Eset Ontinet femení té previst començar la temporada també el diumenge. Ho farà com a visitant, enfrontant-se l’Énguera Basket.  Aquesta setmana, a més, s’ha fet públic l’últim nom que formarà part de l’equip dirigit per Toni Valero. És el de la jugadora de la casa Natalia Albero, qui aquesta temporada passa de l’equip junior al sènior. Natalia s’ha format en el club ontinyentí des de les categories més primerenques. La jove jugadora ja va reforçar l’Eset Ontinet durant alguns encontres de la passada temporada, però ara arriba a la categoria sènior i passa a formar part de manera oficial d’aquest equip.

A més a més, cal destacar que encara que aquesta temporada l’Ontinyent Club de Bàsquet no comptarà amb un equip junior femení en competició, les quatre jugadores que formen part del club i corresponen a aquesta categoria d’edat estaran entrenant i reforçant amb l’equip sènior. Elles són Eva Maia, Maria Fenollosa, Maria Palacios i Maria Mora.

GALA DE L’ESPORT

El recent dissabte, l’Ajuntament d’Ontinyent celebrava la Gala de l’Esport. Aquest any, l’Ontinyent Club de Bàsquet ha volgut reconéixer el treball, l’esforç i el compromís del seu cadet masculí Kapitalia. Un equip amb un balanç esportiu més que positiu. El gran bloc dels jugadors que formen part d’aquest equip són companys des de la categoria benjamí, i han anat creixent any rere any, tant en l’àmbit esportiu com en el personal. Sumant noves incorporacions que han fet, encara més gran, aquest grup de persones.

El resultat del sacrifici d’aquests jugadors alimenten la il·lusió al voltant del futur del planter de l’Ontinyent Club de Bàsquet. Tot açò sense oblidar als seus entrenadors, Xavi Cerrada i Javier Reig, que han sigut els encarregats de capitanejar aquest equip.