La gala de l’Esport d’Ontinyent recorda Alejandra Bataller i lliura guardons especials a 5 esportistes i 1 club locals

El record pòstum a la desapareguda jugadora de vòlei Alejandra Bataller omplia d’emotivitat el passat divendres l’obertura de la Gala de l’Esport d’Ontinyent 2023, que reunia centenars de persones al Teatre Echegaray de la capital valldalbaidina. Un acte on 28 clubs i entitats esportives locals designaven altres tants guardons per als seus membres i equips més destacats, i on també es fan reconeixements especials per part de la regidoria d’Esports i la comissió organitzadora, que enguany eren per a Héctor Tolsá (Triatló), José Vila (Curses d’Obstacles OCR), Sofía Rodríguez (Ciclocròs i Ciclisme); Alba Vidal (Gimnàstica Rítmica), Iván Esparza (Pilota) i el Club de Tenis Helios.

L’acte, presentat pel periodista Xavi Blasco, comptava amb les intervencions de l’alcalde Jorge Rodríguez i el regidor d’Esports, Ferran Gandia, així com la mare d’Alejandra Bataller, qui es va dirigir al públic després de la projecció d’un audiovisual que recordava la jove. També es comptava amb una representació de regidors i regidores de tots els grups que participaven en el lliurament de guardons, a més d’exhibicions del Club de Gimnàstica Deportivo Ontinyent i el club de Kung Fu Makey Chuan Ontinyent, que eren rebudes entre forts aplaudiments.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, agraïa la bona acollida a l’acte, destacant les felicitacions rebudes “tant per la professionalitat de Xavi Blasco com a mestre de cerimònies com pel ritme de l’acte, que va ser àgil i ens va permetre gaudir dels premis i exhibicions en un temps ajustat d’1 hora i mitja. Un balanç molt positiu per a un acte que ens anima a tots i totes, Ajuntament, clubs i esportistes, a continuar treballant conjuntament per promoure i gaudir a Ontinyent de tot allò de bo que aporta l’esport a la nostra societat”, manifestava.