L’Eset-Ontinet tanca l’equip amb el fitxatge del pivot Lawrence Slim

Slim, amb més de dos metres d’altura, ocuparà la posició de pivot al conjunt de Saúl Blanco. El jove, de 24 anys, procedeix d’Amsterdam, encara que ha sigut als Estats Units on ha estat desenvolupant-se acadèmicament i esportivament en els últims quatre anys, on ha disputat la lliga universitària.

El pivot va estrenar-se amb l’equip en el partit amistós disputat amb el CB Tabernes Blanques del passat dissabte. Amb només un parell d’entrenaments, Lawrence Slim va mostrar una gran compenetració amb els seus companys, fent una magnífica actuació que va contribuir a la victòria de l’equip per 66-81.La pretemporada continuarà aquest dissabte, a les 18.00 hores, a casa del NB Torrent.

Campanya de socis

D’altra banda, el Club Martínez Valls Bàsquet ha anunciat també els abonaments per aquesta temporada. En aquesta ocasió seran nominatius i tindran un preu de 20 euros, en el qual estarà inclosa l’entrada per a tots els partits de l’Eset-Ontinet que es disputen en el pavelló ‘Fernando Rubio’. Per aquells que no disposen de carnet de soci, l’entrada per a cada encontre del conjunt de la lliga EBA serà de 3 euros.

Els abonaments ja es poden adquirir al pavelló ‘Fernando Rubio’ qualsevol dijous de 20:30 a 21:30 hores o divendres de 19:00 a 20:30 hores. Els aficionats també poden posar-se en contacte amb el club a través de Facebook o Instagram.