L’Eset reunirà l’afició aquest diumenge abans del descans de Nadal

L’Eset- Ontinet masculí disputarà demà l’últim encontre abans del descans de Nadal. Desprès de tres jornades jugant fora de casa, els del Martínez Valls Bàsquet  tornaran a competir en el pavelló d’Ontinyent. Serà a les 19.00 hores, i s’enfrontaran a un rival també complicat, el Denia Basquet; que encara que només ha disputat set partits, solament ha perdut dos encontres.

El sènior A buscarà la seua novena victòria per anar-se’n al descans de Nadal com a líder absolut. Desprès, l’equip no tornarà a jugar fins al pròxim 9 de gener, quan es reprendrà la lliga en casa del CB Jorge Juan de Novelda, equip que actualment ocupa el segon lloc a la taula classificatòria. Inicialment, estava previst que se celebrarà demà la presentació  oficial de tots els equips del Club Martínez Valls Bàsquet, però aquesta ha sigut, finalment, ajornada per la situació sanitària.

D’altra banda, el Sènior Femení també té cita esportiva aquest diumenge. Després de diversos encontres ajornats per casos de Covid-19 en diferents equips, l’Eset-Ontinet femení tornarà a jugar al pavelló d’Ontinyent. Concretament, el partit serà a les 11:00 hores,  davant de l’Adesavi B. Les jugadores de Javier Barberà buscaran sumar el seu primer triomf. Una victòria que necessiten anímicament per enfrontar la segona fase de la competició, que començarà després de Nadal.