L’Hàbitat d’Espanya es dirigeix des d’Ontinyent

L’Hàbitat espanyol ha virat cap a València i per tant cap a Ontinyent, ja que està presidida per l’empresari ontinyentí José Ramón Revert, en representació d’ATEVAL. El Cap i Casal acollia el divendres la presentació de la refundada Federació Hàbitat d’Espanya (FHdE) en la seua seu, la CEV. Els suports institucionals i empresarials eren nombrosos, entre els quals destacava la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. El Molt Honorable destacava en la clausura: “Comptem amb la fortalesa del sector i la intel·ligència en saber sumar sinergies i aprofitar les oportunitats del moment. No hi ha país avançat que no tinga una indústria potent. A millor indústria, millors salaris i major benestar i cohesió social. Hem de conformar un ecosistema favorable per a una reindustrialització intel·ligent”. I afegia que “per als valencians és una magnífica notícia que decidiu instal·lar la vostra seu (FHdE) ací. Espanya ha de descentralitzar-se i conformar un puzle capaç de competir en el món”.

Cal recordar que fa uns mesos es va elegir la nova presidència de la FHdE, es van crear els nous estatuts i es donava cabuda a set organitzacions empresarials nacionals amb interessos comuns, agrupades en quatre blocs sectorials: aixeteria, cuina i bany; il·luminació, domòtica i afins; mobles i tèxtils per a la llar i mobiliari tècnic. A més estan obertes a continuar incorporant noves organitzacions sectorials de l’hàbitat espanyol.

L’objectiu de l’acte era presentar-se en societat i donar a conéixer les seues estratègies immediates. El president de la Federació Hàbitat d’Espanya, José Ramón Revert, realitzava la presentació oficial de l’entitat destacant “el pes del territori valencià en la Indústria Espanyola de l’Hàbitat, ja que cinc de les set associacions actualment integrants de la FHdE tenen la seua seu en la Comunitat Valenciana i sis de les set entitats estan presidides per empresaris valencians”. A més, ha explicat que “els objectius marcats en l’Estudi del Rellançament de la Indústria de l’Hàbitat d’Espanya han sigut presentats al Ministeri d’Indústria perquè puguen ser analitzats i posats en marxa a través de la Taula de Treball de la Indústria de l’Hàbitat amb la finalitat de fer valdre la Indústria de l’Hàbitat d’Espanya, potenciar la marca Hàbitat d’Espanya i desenvolupar la indústria d’aquest important sector”.

A més de Ximo Puig i José Ramón Revert, en l’acte intervenien l’amfitrió i president de la CEV, Salvador Navarro; el vicepresident executiu de la FHdE; l’ontinyentí José Pla Barber, Catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat de València i acabat de nomenar president de Caixa Ontinyent; el director general d’Indústria i Pime del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Gal Gutiérrez.