L’IES Jaume I acull una xerrada motivacional sobre el tèxtil a càrrec de Tèxtils Mora

L’IES Jaume I va rebre el passat dimecres 19 de gener la visita d’Elias Biosca, exalumne del centre, per a donar una xerrada motivacional sobre el sector tèxtil. En l’actualitat Biosca forma part de l‘empresa Tèxtil Mora S. L. com a encarregat de la secció d’ordit i telers Raschel. Una empresa que compta amb llarga tradició a Ontinyent pel que fa a la fabricació de mantes.

Durant el col·loqui Elías va poder traslladar als alumnes la seua experiència en el món del tèxtil des que va finalitzar els estudis. A més a més, comentava la falta de personal qualificat que existeix en aquests moments en la Vall d’Albaida, però també en altres comarques veïnes com el Comtat o l’Alcoià. En aquest sentit, Elías destaca la importància de formar-se en aquesta àrea, ja que es tracta d’un sector molt sol·licitat en la zona.

Una xerrada en la qual Elías va remarcar la importància d’eixir de la “zona de confort“, i mantenir una actitud positiva per poder fer front als nous reptes del mercat, com puga ser l’evolució tecnològica i els nous mètodes de fabricació.