L’IES Jaume I organitza una tertúlia de literatura clàssica a càrrec d’Inma Llinares

Fomentar la lectura i fer-ho a través de la literatura clàssica és l’objectiu que s’ha marcat Inma Llinares, professora jubilada de Llengua i Literatura, a través un espai de tertúlia que ha batejat amb el nom de ‘Barataria‘. En paraules de la exprofesora es tracta d'”un grup d’iniciació a la lectura clàssica, no expertes en aquest àmbit, que vulguen gaudir d’aquests textos sense prejudicis”, defineix Llinares.

El grup de lectura tindrà lloc una vegada al mes a la biblioteca de l’IES Jaume I a partir de les 19.00 hores, encara que la idea és que aquestes reunions s’amplien a cada quinze dies. La primera sessió tindrà lloc aquest dijous 7 d’abril amb la lectura de ‘Nada‘ de l’autora Carmen Laforet. Aquesta primera trobada servirà perquè es coneguen els integrants del grup. Des de l’organització expliquen que no fa falta haver llegit l’obra per a assistir a la trobada. Per a les futures lectures es consensuaran entre els integrants del grup.

Els interessats en aquesta activitat lúdica han d’enviar un correu barataria@iesjaumeprimer.com, i incloure el nom i cognom, l’adreça, correu electrònic i telèfon de contacte. Llinares anima a tothom a participar en aquest espai dedicat a la literatura clàssica. “Si sempre has volgut llegir clàssics però no t’has atrevit o simplement tens curiositat, ara és el teu moment. Vos sorprendrà l’actualitat dels llibres que llegirem”, expliquen.