L’IES l’Estació comptarà amb un nou edifici de biblioteca i cafeteria amb vistes a la ciutat

L’IES l’Estació d’Ontinyent comptarà amb un nou edifici de biblioteca i cafeteria amb vistes a la ciutat. Dins les obres del nou centre que està executant l’Ajuntament amb fons del pla Edificant de la Generalitat Valenciana, aquesta setmana s’iniciava la construcció d’aquesta nova estructura, amb la creació dels seus fonaments i estructures bàsiques. Un nou edifici de biblioteca i cafeteria que estarà situa en l’extrem de la parcel·la, donarà al carrer i tindrà vistes a la ciutat.

Cal recordar que la construcció del nou IES l’Estació, que està executant-se des del passat mes de gener de forma ininterrompuda està sent dirigida per l’equip d’arquitectura de Ramón Esteve, i duta a terme per integrar la unió temporal d’empreses (UTE) Globalklee SLU-Levantina Ingenieria, havent-se certificat ja treballs per import de prop de 2 milions d’euros, dels 15,37 que s’invertiran en la construcció del nou institut.

Amb aquesta actuació, el Pla Edificant, que ja ha executat a Ontinyent un 80% dels treballs previstos en la millora dels centres educatius, arribarà als 40 milions d’euros d’inversió.