L’IEVA convoca la quarta edició del Premi al Millor TFG

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha convocat la tercera edició del premi al millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins de la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente (en primera o segona convocatòria).

En els premis pot participar tot l’alumnat que haja presentat el treball de final d’estudis dins de la normativa universitària. En aquest sentit, es poden presentar alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d’investigació tinga per objecte la Vall d’Albaida des de qualsevol aspecte a considerar en la seua especialitat formativa.

El premi està dotat amb 800 euros, i el termini per a presentar la documentació acabarà el 23 d’octubre de 2021. El guanyador de l’edició d’aquest any va ser l’ontinyentí Josep Ferri Monfort que va rebre el guardó el passat dissabte a Bocairent. El projecte de Ferri era el disseny d’un prototip d’app, ‘On Mont?’ , per a orientar el ciutadà d’Ontinyent i visitants, facilitar-los l’orientació i culturitzar-los amb els fenòmens que caracteritzen els paisatges de la localitat.