L’il·lustrador Albert Quiñones dissenyarà el Cartell de Festes

Albert Quiñones Borredà és el dissenyador local que s’encarregarà de donar forma al Cartell de les Festes de Moros i Cristians de 2020. L’encàrrec s’ha fet per part de l’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia.

Es tracta d’un il·lustrador i dissenyador gràfic i tèxtil. Un jove fester ontinyentí, que ja des de menut sent fascinació per dibuixar. Als huit anys rep les seues primeres classes de dibuix de la mà del seu tio, el pintor ontinyentí Juan Montés.

En l’àmbit fester local, ha realitzat nombroses il·lustracions relacionades amb les Festes de Moros i Cristians, i les seues creacions, tant gràfiques com tèxtils, han estat presents a diferents comparses: Mudéjares, Gusmans, Marineros, Llauradors, Bucaneros, Moros Berberiscos, Cruzados… A més, és autor del logotip de l’Any Cervino, realitzat en commemoració del bicentenari del seu naixement.

En l’any 2017 va il·lustrar el conte ‘Jacobo’, editat per l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent de la qual és també el creador del seu logotip. Quant al recorregut cartellista morocristià, cal assenyalar que l’any passat va realitzar el cartell de les Festes de Moros i Cristians de Llutxent.