Llancen una tercera tanda dels xecs de consum ‘Tornem Junts’

Comerç, hostaleria i serveis locals d’Ontinyent rebran una injecció econòmica de 340.000 euros gràcies a la tercera tanda dels Xecs Tornem Junts. Els xecs al consum, que correspon al programa de dinamització comercial ‘Queda’t a Ontinyent. Compra a casa’, és una iniciativa posada en marxa pel Govern d’Ontinyent en juny 2020 per tal de donar suport al sector comercial després del confinament decretat per la pandèmia que després ha servit d’exemple per a altres municipis.

La tercera edició ha estat presentada ahir al Palau de La Vila en un acte al qual l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, compareixien junt amb una representació de l’Associació ACIS Sant Rafel, SOC, AHVAL, Comerç IN i Caixa Ontinyent, que col·laboren en la campanya.

La campanya es posarà en marxa des del pròxim dilluns 7 de juny, quan s’obrirà el termini per adquirir xecs de consum per import de 10 €, 25 € i 50 € que es podran gastar als 245 establiments adherits pel doble del seu preu de venda, és a dir per: 20 €, 50 € i 100 €. Només es poden comprar xecs persones empadronades a Ontinyent i majors de 18 anys. La iniciativa està dotada per l’Ajuntament amb 170.000 euros, que afegits als altres tants que aportaran les persones que adquirisquen els xecs, suposarà la realització de compres als establiments per valor, com a mínim, de 340.000 euros.

Els xecs es podran adquirir a través de la web www.quedataontinyent.com, on es trobarà tota la informació dels establiments participants dividits per sectors, informació sobre la campanya i l’espai de compra dels xecs, que es podran utilitzar fins al 15 de juliol. Per fer la compra només serà necessari introduir el DNI o NIE a la plataforma TPV creada per Caixa Ontinyent, que reconeix si la persona està empadronada a la ciutat. La compra es realitzarà amb targeta de crèdit, passant a rebre’s un email de confirmació amb el xec o xecs adquirits, que seran validats pels establiments quan es compre.