Lluís Vives i Carmelo Ripoll es preparen per als alumnes de 2 anys

Els col·legis d’Ontinyent estan aprofitant l’absència d’alumnes a les seues aules per a posar-se a punt per al curs vinent. Entre els centres educatius que es troben immersos en obres es troben els col·legis Carmelo Ripoll i Lluís Vives.

Aquests dos centres estan ultimant les adaptacions de les noves aules de 2 anys que es posaran en marxa el pròxim curs 2018/2019 i que se sumen a les ja existents als centres Rafael Juan Vidal-La Solana, Martínez Valls, Vicent Gironés i Bonavista.

Aquesta setmana, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodñiguez, i els regidors Óscar Borrell i Manuel Cuesta visitaven les obres del CEIP Carmelo Ripoll acompanyats per la seua directora, Àngela Montés.

El pròxim curs, Ontinyent oferirà un total de 108 places per a xiquetes i xiquets de dos anys en els 6 centres públics d’Eduació Primària de la ciutat.

Tant al Carmelo Ripoll com al Lluís Vives s’han realitzat actuacions per adaptar les aules a la normativa vigent i complir així les mesures de seguretat. Al Carmelo Ripoll les actuacions han estat de més calat i han inclòs una rampa d’accés al pati, un bany adaptar a les necessitats de l’alumnat de 2 anys, l’habilitació d’un pati amb gespa artificial i arener, elements dels quals gaudiran les xiquetes i xiquets que començaran el curs en setembre.