L’ocupació hotelera ronda el 90% durant els dies centrals de les Festes

El carrell de complet s’ha penjat en molts dels allotjaments que s’han posat a disposició d’aquelles i aquells que han optat per visitar Ontinyent durant els dies centrals de les Festes de Moros i Cristians. La majoria de complexos hotelers de la ciutat han esgotat, des de fa setmanes, la disponibilitat d’hostalatge per a aquests dies.

Segons ha explicat Vicent Gandia, director de l’Hotel Kazar, “les reserves que teníem la setmana anterior a la Setmana Gran rondava el 80%, tot i que s’espera superar el 90% durant els dies centrals de la Festa”. D’acord amb els establiments consultats, aquells hostalatges que no arriben a ocupar-se al complet ho faran també, mínimament, al 90%.

Amb l’auge de lloguer de vivendes per internet, els portals web d’allotjament turístics també han notat una demanda bastant elevada. A principis de la Setmana Gran resultava ja quasi impossible trobar un espai on passar les nits a través de plataformes com ‘Tripadvisor‘ o ‘Booking‘.

D’aquesta manera, Ontinyent experimenta durant aquests dies una demanda significativa que difícilment podrà cobrir-se a causa de la reduïda oferta hotelera del municipi.