L’Ofrena tornarà a caminar pels carrers d’Ontinyent aquest any

Les Festes patronals de la Puríssima 2021 arrancaran el dissabte 6 de novembre amb la presentació del cartell i la revista-programa a càrrec d’Alejandro Soriano. Durant més d’un mes se succeiran actes religiosos i lúdics, entre els quals es recuperen els actes de carrer que l’any passat van estar absents. Entre ells tornarà a escoltar-se el Cant dels Angelets proclamant la festa el dissabte 27 de novembre a partir de les 18.30 hores amb el pregó posterior de Manuel Requena.

Ofrena

Entre els actes més multitudinaris que tornen a programar-se, a part del Bou en Corda, també es troba l’Ofrena de flors a la Puríssima que es realitzarà en el matí del diumenge 5 de desembre. D’igual manera també es durà a terme la matinal infantil (dissabte 27 de novembre) o les processons de trasllat de la imatge de la Puríssima. Sobretot la del dia de la festa major, el dimecres 8 de desembre, pel recorregut habitual. En la comitiva també participaran les figures i balls processionals tradicionals, com els Gegants i Cabets que, segons regeix en el programa donat a conéixer, recuperen la seua festa pròpia el dia de la vespra, el dimarts 7 a les 19 hores.

Processó de Sant Josep

Una de les grans novetats que es programa per als festejos d’enguany serà una processó especial dedicada al trasllat de la imatge de Sant Josep, des de la seua parròquia, fins a la de Santa Maria amb motiu de l’any dedicat al patriarca. La processó serà el dilluns 6 de desembre a la vesprada.