Loli Aparicio llança el seu llibre de cuina en benefici del Trèvol

“Si cocinas con amor se nota en el sabor”. En aquesta frase es resumeix l’estima per la cuina, que s’arreplega en el  llibre ‘Las recetas de Loli Aparicio’. Tot va començar quan Loli va demanar la seua família si li podien passar a net les receptes que atresorava de la seua família i les que havia sumat amb el temps i la seua experiència. La sorpresa va arribar quan els seus familiars li van donar forma de llibre per a regalar-li’l.

La bona acollida d’aquest receptari ha fet que Loli Aparicio es plantejarà fer una segona edició perquè el Projecte Trèvol el venga en la seua tenda a totes les persones que tinguen interès en adquirir-lo, en la tenda solidària del Trèvol. Així, a un preu de 15 euros per exemplar, tots els beneficis que s’arrepleguen de la venda de ‘Las recetas de Loli Aparicio’ es destinaran al Projecte Trèvol.

“Vaig pensar que el Nadal és una època bona per a regalar, així que el llibre ja està a la venda en la tenda del Trèvol del carrer Martínez Valls amb un caràcter 100% solidari, en reconeixement al treball increïble que fa el Trèvol i que conec de prop de quan vaig ser voluntària en la tenda, intentant aportar la meua experiència de quan tenia una botiga”, explica Loli Aparicio.