L’Ontinyent 1931 C.F. celebrarà l’ascens el dissabte 27 de juny

Encara queden alguns aspectes per definir. Entre ells alguns relacionats amb l’espai que s’elegirà per a fer la celebració i fer-la compatible amb la normativa que estiga vigent i amb les mesures de seguretat i restricció d’aforament. Però, en tot cas, ja n’hi ha data per celebrar allò que va quedar ajornat després de saber-se que l’Ontinyent 1931 C.F. aconseguia l’ascens.

La fita històrica d’aconseguir pujar de categoria en la primera temporada i quan encara no s’ha complert ni el primer any d’existència del nou club no podia passar-se per alt. Més encara després de la gran lliga que ha arredonit l’equip del Clariano i, fonamentalment, de la comunió que s’ha assolit entre l’equip i l’afició.

Serà el dissabte 27 de juny. Previsiblement a partir de les 12 del migdia. S’estudia encara l’espai on tindrà lloc la recepció oficial per part de les autoritats municipals i es baralla entre el saló de plens de l’antic ajuntament o, fins i tot, el Palau de la Vila que pot donar més cobertura de gent. Des del club es té la intenció, a més, de continuar la celebració amb una visita a la Capella de la Puríssima, patrona d’Ontinyent, després de la recepció oficial. En clau més íntima, l’equip conclourà el festeig amb un dinar.