L’Ontinyent 1931 C.F., immortalitzat al cine

Una escena al cine. Només uns segons. Suficient per a que l’Ontinyent 1931 C.F. haja botat a la gran pantalla. I quede per a sempre immortalitzat en un fragment de la pel·lícula ‘En temporada baja’ del director David Marqués, conegut com a guionista de ‘Campeones’ entre altres treballs.

L’escena en concret té com a protagonista a l’actor Antonio Resines que està contemplant un partit de l’Ontinyent 1931 a través del televisor. En eixe moment, l’equip del Clariano aconsegueix un gol que el personatge comenta: “¿tú has visto?, eso lo mete Messi y mañana abre todos los informativos”. La connexió que ha fet possible aquesta aparició fugaç de l’Ontinyent en el cine espanyol ha vinculat l’ajudant de direcció ontinyentí Jorge Calatayud, El Periòdic d’Ontinyent que va retransmetre els partits de la temporada passada durant el tancament de l’estadi al públic i el propi club.

La pel·lícula ‘En temporada baja’ ha estat rodada a València i compta amb un repartiment on participen, a més d’Antonio Resines, Edu Soto, Coque Malla, Fele Martínez, Ana Milán, Nacho Fresneda…