fbpx

L’Ontinyent i Élite Sports ja negocien una solució al conflicte

De moment, tal i com ha explicat Luis Ortiz en la roda de premsa d’esta vesprada al Clariano “he parlat més estos dies amb Rodney Meaker que en els últims mesos”. A més, el president oficial del club ha reconegut que ahir va mantindre una conversa telefònica de prop de dos hores amb l’administrador d’Élite Sports 17 SL, Adrián Márquez.

Les dos parts enfrontades estan en converses i encara que la negociació sembla dura i complexa, almenys s’ha encetat el diàleg per desbloquejar la situació i trobar una solució al conflicte.

Luis Ortiz ha reiterat en diferents ocasions la paraula “diàleg” i ha manifestat que la seua idea seria que l’empresa inversora continuara en el projecte. També s’ha mostrat convençut que “l’Ontinyent competirà en 2ª B” la pròxima temporada.

D’altra banda ha informat que, segons li han explicat a la Federació Espanyola de Futbol, el club tindria de temps fins al 30 de juliol per a fer front a les possibles denúncies dels jugadors i, així, no perdre la categoria.

Tot això mentre, des de l’empresa, es tornava a penjar aquest comunicat a la web del club com a rèplica al que havia emés l’assessor Alberto González.