fbpx

La Colla d’Ontinyent donarà la benvinguda a l’estiu amb dolçaina i percussió

Aquesta nit tindrà lloc, a partir de les 22.30 hores, el sisé concert de Sant Joan de la mà de la Colla la Rosca, de l’Alcúdia, i la Colla d’Ontinyent. Sota el nom  “Segon Intercanvi de Colles”,  es manté el format de concert que permetrà escoltar tant el treball musical de l’agrupació ontinyentina com el realitzat per les colles dolçaineres d’altres localitats valencianes.

Amb aquesta sisena edició de l’anomenat Concert de Sant Joan, que un any més torna al pati interior del Palau de la Duquessa d’Almodóvar, el Grup de Percussió i Dolçaines La Colla d’Ontinyent oferirà una vetlada en format de concert musical dividit en dues parts.

En primer lloc, la música correrà a càrrec de la colla convidada per a l’ocasió, la “Colla la Rosca dolçainers i tabalers de l’Alcúdia”, qui, dirigida per l’ontinyentí Xus Gandia Navarro, oferirà un repertori conformat per quatre peces musicals que comptaran amb troba una obra de Saul Gómez i Soler.

En segon lloc, La Colla d’Ontinyent, dirigida per Jordi Soler i Carbó, interpretarà un conjunt de tres obres, entre les quals es troben un pasdoble, un pas masero i l’obra de concert “Rauxa i Foc”, una peça dedicada a La Colla en el seu 25é aniversari que l’ontinyentí Saul Gómez i Soler va compondre específicament per al Certamen Gran Colla Ciutat d’Ontinyent de l’any 2016.

Amb la música d’aquestes dues colles cap la possibilitat de gaudir d’una vetlada amenitzada pels instruments valencians més tradicionals, una vetlada que compta amb la seua sisena edició i que, com ve sent tradició amb el Concert de Sant Joan, dóna la benvinguda a l’estiu.