“Majors Actius”, per un envelliment actiu i saludable a Ontinyent

Amb l’arribada del bon temps, el parc Pere IV es preparava la passada nit per a acollir la segona edició de l’activitat “Anem a ballar”, pertanyent al programa “Actius Majors” impulsat per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent. A partir de les 22.300 hores, majors i menudes i menuts, que van anar afegint-se a la discomòbil, es reunien al barri de Sant Rafel per gaudir d’una vetlada marcada pel ball i el bon ambient.

El febrer de 2017 veia la llum la iniciativa “Majors Actius”, un programa que ha comptat fins al moment amb distintes activitats adreçades als majors de 55 anys. Es tracta d’un nou pas endavant, segons l’alcalde de la ciutat, en l’aposta del govern per atendre un sector on es vol potenciar un envelliment actiu i saludable.

Aquest any, la represa de “Majors Actius” ha comptat amb més d’una vintena d’activitats programades fins al dia 30 d’aquest mateix mes, entre les que es poden trobar concerts solidaris, viatges culturals, rutes mediambientals, tertúlies i diversos espectacles.

La passada nit del dissabte tenia lloc la penúltima activitat de les programades fins al moment, concloent el programa “Majors Actius”, aquest mes de juny, amb el concert d’estiu “Nit de Boleros” pensat per al proper dissabte 30 de juny a la plaça de Sant Domingo a partir de les 22.30 hores.