L’Ontinyent CB és quart en el Campionat U17 3×3 de la Comunitat Valenciana

El II Campionat 3×3 U17 de la Comunitat Valenciana posava el seu punt final el recent dissabte al poliesportiu d’Ontinyent. La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i l’Ontinyent Club de Bàsquet organitzaven per segon any aquesta cita, de la qual  eixien els classificats per al Campionat d’Espanya que tindrà lloc del 14 al 16 de juny a Punta Umbría (Huelva).

Cal recordar que la competició celebrava una Fase Prèvia el darrer 5 de maig, en la qual van participar més de 30 equips de clubs de tota la Comunitat Valenciana. L’Ontinyent CB presentava tres conjunts, dos masculins i un femení, aconseguint un d’ells el pas a aquesta Fase Final l’equip Construcciones Francés (masculí). Així, un total de 16 equips (8 masculins i 8 femenins) lluitaven pel campionat aquest 25 de maig.

Asier Cambra, Héctor Cerdá, Stefano Impellizzere i Jade Lara van ser els encarregats de representar al club.  Construcciones Francés disputava els tres partits de la fase de grups, guanyant dos d’aquests i classificant-se per a la semifinal. En aquesta perdia per 16-10 contra Lucentum Alicante, passant així a disputar-se el tercer lloc amb el CB l’Horta Godella B. Malauradament, l’equip de l’Ontinyent CB perdia per només un punt, 13-14, quedant-se fora del pas al Campionat d’Espanya. I és que mentre que la participació estava assegurada per al campió i subcampió, durant el matí es confirmava que el tercer classificat també obtindria el pas a la competició de Punta Umbría.

Finalment, el CD Don Bosco era el guanyador en categoria masculina i el CB Banyeres 3×3 en femenina.

Des de l’Ontinyent Club de Bàsquet han declarat que organitzar aquest torneig per segona vegada “ha sigut un autèntic plaer”. Així donaven l’enhorabona als equips guanyadors i agraïen la participació de tots els clubs. “Destacar, especialment, al nostre equip. Asier, Héctor, Stefano i Jade ens han fet creure i somniar fins al final. Som 4ts d’un total de 19 equips. Estem orgullosíssims del treball que han fet amb els seus entrenadors, Saúl Blanco i Nelo Ramos”.