L’Ontinyent se la juga contra el Tavernes per continuar dalt de tot

L’Ontinyent 1931 C.F. juga aquest diumenge a partir de les 18 hores contra el Tavernes al Clariano un partit fonamental per al futur de la lliga. Després de tres derrotes consecutives, dos en lliga i una en la Nostra Copa que va suposar l’eliminació en aquesta competició, els de Roberto Bas volen tornar hui a la senda de la victòria i trencar la mala ratxa.

Els blanquinegres no ho tindran fàcil contra un rival que en el partit d’anada els va empatar en l’últim minut i de penal molt rigorós. És cert que els de la Valldigna han perdut un poc de múscul en la segona volta però arriben després de guanyar en casa del Dénia i per tant amb una sobredosi de moral per tractar, encara, d’apurar les últimes opciones de promoció.

L’equip de Roberto Bas no podrà comptar per al partit de hui ni amb Paco Sáez ni amb Ximo Reig, tots dos sancionats en lliga. A més el defensa va patir una lesió en el partit de copa i encara està pendent de valoració. Els blanquinegres han de millorar alguns aspectes, fonamentalment el gol. La sequera del Torito Aquino està passant factura així com les ocasions desaprofitades. El míster també ha incidit en la necessitat de treballar millor la transició entre defensa i atac per aprofitar les contres i ser més potents en l’arribada a la porteria contrària.