L’ontinyentí Joaquín Vañó, al nucli de Presidència de la Generalitat

És un dels nomenaments dels nous alts càrrecs del Consell en l’etapa que s’obri comandada per Carlos Mazón al front de la Generalitat. El President ha designat l’ontinyentí Joaquín Vañó Gironés (a l’esquerra en la imatge) com a nou sotsecretari de Presidència, un càrrec rellevant perquè és l’encarregat de coordinar totes les conselleries.

Joaquín Vañó havia estat director general de Treball, Cooperativisme i Economia Social, director general de Formació i Qualificació Professional i posteriorment secretari autonòmic d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua en l’etapa en la qual estava al front de la Conselleria José Císcar. Però també ha estat treballant en l’última etapa del Botànic, com a subdirector general de Relacions Laborals, càrrec depenent de la Conselleria d’Economia.

Nascut a Ontinyent, llicenciat en Dret, especialitzat en Dret Públic per la Universitat de València on també ha exercit com a professor associat, ha estat vinculat al segment professional de la consultoria d’empreses. Vañó és funcionari del cos superior de técnics de l’administració de la seguretat social.

Ara Carlos Mazón l’incorpora al nucli central del Consell amb un lloc destacat dins del nou organigrama del govern autonòmic de coalició entre el Partit Popular i VOX.