Natalia Enguix sí serà vicepresidenta de la Diputació

Finalment, Ens Uneix sí que formarà part del govern de la Diputació de València junt amb el Partido Popular de Vicent Mompó. Així, la formació comarcal ha anunciat que Natàlia Enguix acceptarà la vicepresidència primera, així com la gestió de les àrees de Cooperació Municipal, Cooperació Internacional, Igualtat, Memòria Democràtica, a més de la nova delegació de Relacions amb la Generalitat Valenciana i Comarcalització

Ens Uneix entrarà a formar part del Govern de la Diputació de València “per aplicar el model d’Ontinyent”. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la diputada Natàlia Enguix, així ho comunicaven a la militància local en l’assemblea extraordinària celebrada la nit de dimarts en la seu central, al número 73 de l’Avinguda Almaig, a la capital de la Vall d’Albaida.

Cal recordar que la passada setmana, Vicent Mompó signava un decret de nomenament anunciant a Reme Mazzolari com vicepresidenta i responsable de Cooperació Municipal, així com a Immaculada González com a diputada de l’àrea d’Igualtat. Uns nomenaments que ara es veuen rectificats.