L’ontinyentí Jordi Gandia, 1r de la Comunitat Valenciana al Campionat d’Espanya 2022 de Ciclisme

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya 2022 de Ciclisme de Carretera a Mallorca, un dels majors reptes de tota la temporada per als ciclistes que formen part de la categoria sub-23. Entre ells, l’ontinyentí Jordi Gandia Ribera ha quedat 1r de tota la Comunitat Valenciana.

Ha estat un cap de setmana complet per al ciclista valencià, ja que el divendres 24, Jordi va disputar a la prova contrarellotge individual i el dissabte 25 a la prova en línia. Tot allò de la mà de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. Finalment, l’ontinyentí ha aconseguit el 19é lloc a la classificació general i el 1r de la Comunitat.

D’aquesta manera, els sub-23 han lluitat pel títol de camions d’Espanya en el mateix recorregut que ho han fet l’elit UCI i elit. Aquesta vegada, els joves han donat tres voltes al circuit final per les quatre que han donat els professionals. Així, han sumat en total 164 quilòmetres i més de 2100 metres positius. Tant la distancia com el desnivell han fet d’aquesta jornada una de les més dures de l’any, malgrat que la recompensa ha estat a l’altura, ja que també ha sigut una de les més grans de tota la temporada.

Cal destacar que aquesta prova en categoria sub-23 és l’única de tot l’any en la qual es disputa per seleccions autonòmiques, on Jordi va formar part de la Comunitat Valenciana.