L’Orquestra Caixa Ontinyent arranca amb un dels millors directors internacionals

Demà dissabte, a partir de les 19:30 hores, arranca una nova temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Ho farà amb un concert de molt bona factura en quant al repertori, a través d’obres emblemàtiques de 4 grans compositors del segle XIX i principis del XX, com Manuel de Falla, Joaquín Turina, Nikolái Andréyevich Rimski-Kórsakov i Joseph Maurice Ravel.

Però un dels grans alicients serà també vore en directe al director Sergio Alapont premiat com a Millor Director d’Orquestra a Itàlia 2016 per GBOPERA Awards. Es tracta d’un dels directors espanyols amb major projecció internacional en l’actualitat. Ha dirigit moltes de les principals orquestres d’òpera i simfòniques del món com la London Philharmonic Orchestra, Aalborg Symfoniorkester, Ulster Orchestra, Orchestre National d’Ile de France de París i Orquestra Simfònica de RTVE entre altres.

L’Orquestra resident al Teatre Echegaray inicia nova temporada, la que farà 21 des de la seua creació, amb un important creixement dels abonats respecte a l’anterior. Un total de 369 abonats (85 més que l’any passat) s’han sumat al projecte cultural i de formació de músics professionals que acomet l’Orquestra d’Ontinyent.